40 Mijl van Bru 40 Mijl van Bru

130 teams gingen je voor

13 mei 2016

30 mei 2015 40 mijl van Bru-8697

Met nog twee weken op de teller is het veld van de 40 mijl van Bru al goed gevuld. Doe jij ook mee met de zeilwedstrijd waar het draait om tactiek, sportiviteit en alleen jij en je zeilpartner?

Op 28 mei 2016 staat de 40 mijl van Bru op het programma voor de leukste en meest enthousiaste doublehanded teams. Als jij daar ook bij hoort, dan ziet de organisatie van dit geweldige zeilevenement je graag aan de start verschijnen. Je gaat in de toer- of wedstrijdklasse de competitie aan met je collega-zeilers. Met 40 mijl voor de boeg op de Grevelingen start je vroeg in de ochtend vanaf de Jachthaven van Bruinisse. De wedstrijd wordt traditiegetrouw beslist in de laatste ronde om het Mosseleiland.

Aan de gezellige mens, vrienden en familie is natuurlijk ook gedacht. De teams starten met een bolus en koffie bij het palaver. Bij terugkomst in de jachthaven begint de rest van de bruisende dag. Eet van het heerlijke buffet, dans de avond door op muziek van Copycat en maak er een feestje van met je medezeilers. Een prima manier om dit sportieve weekend af te sluiten, toch? De inschrijving sluit op vrijdag 20 mei aanstaande, maar je krijgt een herkansing bij het leuke More Than Boats evenement op 21 en 22 mei. De organisatie staat allebei de dagen voor je klaar op Jachthaven Bruinisse om je alles te vertellen over de zeilwedstrijd, het event én om je in te schrijven natuurlijk. Kan je niet langer wachten? Schrijf je meteen in