40 Mijl van Bru 40 Mijl van Bru

Succesvolle 40 mijl van Bru 2024!

Volgende editie gepland voor 24 mei 2025!

Na het succesvolle evenement van 25 mei 2024, zijn we verheugd om aan te kondigen dat de volgende editie van de 40 mijl van Bru gepland staat op 24 mei 2025. De Stichting 40 mijl van Bru is het enthousiaste team dat zich ieder jaar weer inzet voor een prachtig zeilevenement.

Iedereen binnen onze organisatie heeft een sterke affiniteit en binding met zeilen en de Jachthaven Bruinisse. Tot onze grote vreugde zagen we een groei in het aantal deelnemende teams aan de zeilwedstrijd op de Grevelingen.

Het idee voor een sportieve zeilwedstrijd voor toerzeilers op de Grevelingen ontstond in 2006 vanuit de Jachthaven Bruinisse. Inmiddels hebben we een gevestigde toerklasse en een enthousiaste wedstrijdklasse die ieder jaar aan de start verschijnen.

De wedstrijd sluiten we traditiegetrouw af met een overheerlijk buffet en een gezellige avond met muziek in de 40 mijls-tent op de Jachthaven Bruinisse.

Houd onze updates in de gaten voor meer informatie over de inschrijving en andere details voor de editie van 2025. We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien op 24 mei 2025 voor de volgende 40 mijl van Bru!

Met zeilgroet,

Martijn Aerden Voorzitter Stichting 40 mijl van Bru